ASUNTOJEN HINNAT

 

Haluatko Laillistetun kiinteistönvälittäjän tekemän perustellun asunnon hinta-arvion? Tässä muutama perustieto asunnon hinnoitteluun liittyten, sekä syitä ottaa yhteyttä:

 

TARKKA HINTA ON PUOLI KAUPPAA

Teen asunnon tai kiiteistön hinta-arvion aina täysin arviokäyntiin, tilastoihin ja markkinatilanteeseen perustuen. Näin saat tietää kotisi tarkan arvon. Tarkkaan hinnoiteltu asunto takaa useimmeten parhaan toteutuneen kauppahinnan. Asunnon paras myyntiaika on aina ensimmäinen kuukausi ja kun kodin arvio on alusta asti asetettu kohdilleen, saadaan mahdollisimman paljon kysyntää kohteeseen. Yhteydenottojen ja näyttöjen määrän ollessa paras mahdollinen myös tarjouskilpailun todennäköisyys kasvaa. Saan enemmän tajouksia ja paremman kauppahinnan. Tämä on oleellinen ja keskeinen asia, minkä vuoksi myyn kohteeni usein taloyhtiön ennätyshintaan ja parhaimmissa tapauksissa yli pyyntihinnan.


SITOUTUMATTOMUUS

Tapaaminen ei sido sinua tekemään asunnon toimeksiantosopimusta. Jätän tapaamisen yhteydessä kodillesi räätälöidyn markkinointisuunnitelman, joka sisältää lisäksi ehdotuksen velattomasta pyyntihinnasta, arvion toteutuneesta velattomasta hinnasta ja ehdotuksen välityspalkkiosta. Jos haluat jäädä miettimään kodin myyntiä, voit palata palvelutarjouksen osalta myöhemmin kun asunnon myynti tulee ajankohtaiseksi.


KONSULTOINTI

Tapaamisen yhteydessä saat konsultointia kaikkeen asuntokauppaan liittyvään. Oli mielessäsi sitten myynnin aloittamisen ajankohta, alueen asuntojen keskimääräinen myyntiaika tai uuden kodin etsiminen, kerron tietoa kysymyksiisi tarkemmin.


0 EUROA

Luit oikein. Tapaaminen on ilmainen, eikä maksa sinulle mitään.