Härkää sarvista

kiinteistönvälittäjä-kiinteistönvälitys-helsinki.jpg

Nyt se päivä koitti. Olen pitkään kammoksunut, väheksynyt ja vieraksunut blogeja. Tästäkin huolimatta uskon, että ammattimaiselle ja kiinnostavalle tekstille löytyy lukijoita. Itseäni motivoi blogin tavoite. Voin helpottaa asiakkaiden ja tuttavien asuntokauppoihin liittyviä käytäntöjä, osoittaa jotkin ennakkokäsityksistä vääräksi ja olla konkreettisesti avuksi. Tämä antaa energiaa vastahakoiselle bloggaajalle, jolle kirjoittaminen on useimmiten ponnistelun tulos. Sitä kuuluisaa ei-niin-mieluisaa tekemistä. Ajatuksesta tekoihin – tervetuloa seuraamaan kiinteistönvälitystä käsittelevää blogiani!

Kuten aikaisemmassa kappaleessa mainitsin, blogini tavoite ylitse muiden on kertoa asiakkailleni tarkemmin alasta. Siihen liittyvistä käytännöistä ja haasteista. Kirjoitustyylini on itseni näköistä ja raikasta. Haluan välttää useimpien asiantuntijablogien virastomaista ja harmaata tyyliä. Asiasta voi kertoa, mutta kertomuksien ei tarvitse olla suoraan tietosanakirjasta.  Kirjoittamalla kiinnostavasti tahdon poistaa kynnyksen lukea – varsinkin kun elämme maailmassa, jossa kaikkea muuta paitsi aikaa on ylitsepursuavan paljon.

Faktan tukena toimivat omat analyysini ja oman työelämän esimerkit. Ne tuovat konkretiaa ja helpottavat asian oppimista. Kirjoitan artikkelini noin kuukausittain ilman tarkempaa aikataulua. Kuulen myös mielelläni lukijoiden kommentteja ja palautteita, joita tekstini herättävät. Ehdotukset tulevista aiheista ovat enemmän kuin tervetulleita. Mikä tekee hyvän välittäjän? Miten asunnon hinta määritellään? Mitkä ovat keskeisiä asioita hyvässä asunnon myynnin prosessissa? Tässä muutama tuleva aihe. Uusia saa ja kannattaa rohkeasti ehdottaa.

Minulle blogin aloittaminen tuntuu samalta kuin tarttuisi härkää sarvista. Jos kuitenkin pääsen sillä tavoitteeseen ja autan mahdollisimman monta lukijaa, olen tyytyväinen. Toivotan kaikki avosylin lukemaan ja seuraamaan ajatuksiani. Olkoot ne mahdollisen monille hyödyllisiä.

Ystävällisin terveisin

allekirjoitus kiinteistönvälittäjä helsinki.png