SUOSITUKSET

 
kiinteistönvälittäjä kokemuksia

Heikki Kervinen, Myyjä, Länsi-Pakila, Helsinki

Kotimme myytiin ensiesittelystä. Sanansamittainen Pauli; NIIN ISO kiitos meiltä, että ei oikein sanat riitä edes kuvaamaan, miten hyvillä fiiliksillä olemme nyt. Kohti uutta kotia, joka oli myös sinun löytämä / myymä meille; nyt olemme jo ilmassa jalat "puoli metriä" kohti kevättä. Suuri lämmin halaus upealle MYYNTITYKILLE; olet varmasti ykkönen, aina kun jos itse välittäjää tarvitaan ja suosittelemme kaikille. 

 
kiinteistönvälittäjä kokemuksia

Myyjä, Tilkka / Pikku Huopalahti

Pauli on avoin, helppo hoitaa asiota yhdessä, rehellinen, asiansa osaava ja tehokas, mikään ei olisi voinut sujua paremmin. Ei voi olla tästä parempaa asunnonvälittäjää. Arvosanaan 10 antaisin Paulille toisen kympin lisää.

 

Kirsi Paasilinna, Myyjä, Neidonkallio, Kirkkonummi

Ensivaikutelma alusta lähtien oli positiivinen. Kilpailutin välittäjät palvelun kautta ja Pauli oli ensimmäinen, joka soitti ja oli niin reippaan kuuloinen puhelimessa, että teki vaikutuksen. Sitten soitosta viikon päästä tapasin kaikki neljä välttäjää ja Pauli oli viimeinen. Hän huomasi heti, että olin jo tavannut kolme välittäjää ja kuunnellut kainenlaista ja kävikin suoraan asiaan. Hän oli tehnyt kotiläksynsä hyvin ja esitteli asiansa selkeästi, rehellisesti ja kohteliaasti. Ei makeillut eikä luvannut liikoja. Mietin asiaa yön yli, että kenet valitsen. Valinta oli helppo: ehdottomasti Pauli. Ja sen jälkeen asunnon myynnistä ei sitten tarvinnutkaan huolehtia. Mitä nyt kävin muutaman kerran leikkaamassa nurmikon. Kaikki sujui meidän kannalta helposti ja saimme juuri sen hinnan, mitä halusinne. Tyylikkäästi hoidettu alusta loppuun! Aiomme kaikille kehua välitysliikettä ja Paulia. Mikäli haluamme ostaa tai myydä jotain, haluamme Paulin välittäjäksi.

 

Heidi Mannila, Myyjä, Kamppi, Helsinki

Kukapa ei haluaisi tehokasta, tavoitteellista ja charmanttia savolaista kiinteistövälittäjäkseen? Pauli oli loistava; kun asunto saatiin nettiin myyntiin, viikon päästä hyväksyttiin jo tarjous. Pauli piti tarkkaan aikatauluista huolta sekä jousti kaikessa ja teki paljon extratyötä, koska en itse asunut myyntihetkellä enää pk-seudulla. Tulen suosittelemaan Paulia tutuilleni ja käyttämään itsekin jatkossa. Paulissa yhdistyy perinteinen suomalainen periksiantamattomuus ja moderni markkinointiosaaminen. Kahta en vaihda: toinen on PauliPaunonen.

 

Heikki Rauhala, Myyjä, Kilo, Espoo

Erityistä sinussa verrattuna muihin välittäjiin on kaupantekoon tähtäävä asenne.

 
5 stars.png

Myyjä, Viherlaakso, Espoo

En usko, että alalta löytyy parempaa välittäjää.

 
5 tähteä, kiinteistönvälittäjä kokemuksia.png

Anneli Ruuskanen, Myyjä, Kannelmäki, Helsinki

Välittäjä, joka on luotu myymään asuntoja ja tekemään unelmista totta. Jos mietit välittäjää oman asunnon myyntiin, älä mieti enää vaan nappaa Pauli myymään kotisi!

 
5 tähteä, kiinteistönvälittäjä kokemuksia.png

Annika Mustalahti, Myyjä, Hakaniemi, Helsinki

Paras myyjä asunnolleni mitä olisin voinut kuvitella! Asuin ja oleskelin koko toimeksiantoajan ulkomailla mutta asiat sujuivat kuin välimatkaa ei olisi ollut lainkaan. Olin koko ajan ajantasalla missä mentiin ja sieltähän se Pauli kaivoi lopuksi yhtiön myyntiennätyksen asunnolle!

 
5+tähteä,+kiinteistönvälitys+helsinki,+espoo,+vantaa,+helsingin+kiinteistövälitys.png

Satu Pihlhjerta, Myyjä, Simonkylä, Vantaa

Pauli on äärettömän luotettava ja asiansa osaava asunnonvälittäjä. Pauli hoitaa kaiken. Minä huolehdin vain kodin laittamisesta edustuskuntoon. Aina ajallaan siellä missä pitääkin ja raportoi huolellisesti meneillään olevista asioista. En jatkossa edes mieti minkä välittäjän otan. Se on Pauli. Täys kymppi.

 
kiinteistönvälittäjä+kokemuksia.png

Olga Joeveer, Myyjä, Itä-Hakkila, Vantaa

Kiitos Paulille ammattimaisen hienosti hoidetuista asuntokaupoista. Paulin myynti- ja asiakaspalvelutaidot sekä juridinen osaaminen ovat erinomaiset. Hän ottaa kunnolla selvää tärkeistä asioista ja osaa vastata myös asunnonostajan kysymyksiin. Tärkeää myös, että hän on aina tavoitettavissa. Pauli on aktiivinen, positiivinen ja täynnä energia. Tsemppiä, Pauli!

 
5 stars.png

Myyjä, Kallio, Helsinki

Paulissa yhdistyi ammattimaisuus, myyntihenkisyys, ihmisläheisyys ja sosiaalisuus. Viimisen päälle asuntomyyjä siis. Jo ensi tapaamisesta syntyi luotettava asiakassuhde ja kommunikaatio koko prosessin läpi oli ensiluokkaista. Myyntihinnan hän arvioi hieman muita välittäjiä alemmaksi, mutta toteutunut hinta yllätti kyllä aivan kaikki positiivisesti.

 

Sami Luoma-aho, Myyjä, Kallio, Helsinki

Loistava heppu. Väittäisin olevan täydellinen kiinteistövälittäjä.

 

Matti Puolitaival, Myyjä, Kivikko, Helsinki

Pauli antoi itsestään erinomaisen ensivaikutelman ja nuoresta iästään huolimatta koimme heti olevamme tekemisissä raudanlujan ammattilaisen kanssa. Asuntomme myytiin kolmessa päivässä ja lopullinen myyntihinta nousi yli alkuperäisen lähtöhinnan. Vaikka kaikki tapahtuikin todella nopeasti, Pauli piti meidät todella hyvin ajan tasalla siitä missä mennään. Tähän kun vielä lisätään se, että kaikki järjestelyt toimivat moitteettomasti sopimuksen allekirjoituksesta kauppojen tekoon, niin voidaan puhua täyden kympin suorituksesta! Kokemuksemme perusteella voimme, ja tulemme varmasti suosittelemaan Paulia jatkossa kaikille asuntokauppaa aikoville tutuillemme.

 

Ville-Veikko Sjöholm, Myyjä, Myllypuro, Helsinki

Loistava asuntovälittäjä! Odotin paljon, mutta sain enemmän. :) Pauli myi asuntoni parissa päivässä ennen ensiesittelyä. Taloyhtiön hintaennätys taisi mennä uusiksi. Suosittelen.

 

Laura Sulin, Myyjä, Myyrmäki, Vantaa

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen. Näkee, että Pauli on innostunut työstään. Suosittelen ehdottomasti kaikille ja käytän itse jatkossa, jos tarve tulee. Yhteistyöstä jäi erittäin positiivinen fiilis.

 

Mika Svante, Myyjä, Paloheinä, Helsinki

Todellinen ammattilainen ja asiansa osaava. Käytämme varmuudella, kun seuraavan kerran tarvitsemme kiinteistönvälittäjää. Suosittelen lämpimästi!

 

Jonas Haglund, Myyjä, Tammisto, Vantaa

Pauli oli huippu ja myi mun asunnon 10 päivässä. Kaupat hän teki valtakirjalla mun ollessa jo ulkomailla. Kaikki toimi todella helposti ja vaivattomasti. Brilliant. Kiitos vielä!

 

Myyjä, Myyrmäki, Vantaa

Ensivaikutelman ansiosta en epäröinyt hetkeäkään tehdä toimeksiantoa tutustuttua ensin välittäjän osaamiseen. Myynti toteutui paremmin mitä olisin voinut toivoa.

 
kiinteistönvälittäjä+kokemuksia.png

Katja Manner, Myyjä, Viherlaakso, Espoo

Pauli on pätevä ja tehokas. Ammattitaitoon yhdistyy upea kyky kohdata ihmisiä. Ystävällinen, palveluhenkinen, asiakasta arvostava ammattilainen ja persoona. Kaupoista jäi hyvä fiilis. Ykkönen alallaan, suosittelen lämpimästi!

 

Katja Maddalena, Myyjä, Martinlaakso, Vantaa

Nuori, luotettava, tyylikäs, itsevarma ja ammattilainen Pauli P. Jatka samaan malliin niin kaikki toimii ja ihmiset löytää koteja!

 

Sami Naapuri, myyjä, Torkkelinmäki / Kallio, Helsinki

Välittäjää valitessamme kiinnitimme erityisesti huomiota Paulin energiaan, innostuneisuuteen ja asiaan perehtyneisyyteen. Haastattelimme monta kokenutta välittäjää, mutta valitsimme Paulin. Arvasimme että Pauli pelkästään odottele netin ja lehti-ilmoitusten kautta tulevia ostajia vaan käyttää aktiivisesti verkostojaan hyvien ostajakandidaatttien löytämiseksi. Juuri näin kävi. Paulin arviot olivat myös erittäin realistisia eikä lupaillut turhia mutta puhuttiin mahdollisuuksista toki. Kaikki toteutui kuten suunniteltiin ja ajateltiin, paitsi että yllätys oli kaikin puolin myös positiivinen. Odotukset ylittyivät kaikin puolin kaikilla osapuolilla. Todella nopeaa, tehokasta, energistä ja osaavaa. Välityskohteemme oli Helsingin Kalliossa. Suosittelemme 5 tähdellä.

 

Lauri Suutela, Myyjä, Munkkiniemi, Helsinki

Huolellinen kohteen tietojen päivitys ja asuinalueen arvon tuntemus ennen myynnin aloitusta tuottivat nopeat kaupat luottamuksellisesti. Olen jo suositellut nuorta hyvin myyntiorientoitunutta välittäjää tuttavilleni.

 

Eija Suominen, Myyjä ja Ostaja, Martinlaakso, Vantaa

Pauli hoiti kaiken esimerkillisesti. Tehokas ja miellyttävä!

 
kiinteistönvälittäjä+kokemuksia.png

Mika Koponen, Myyjä, Vantaanlaakso, Vantaa

5+++. Todella miellyttävä, asiallinen ja ennenkaikkea tehokas. Parissa viikossa asunto myyty hintaan, mistä oli puhe. Koko ajan olimme samaa mieltä miten kannattaa asiat hoitaa ja se todellakin toimi.

 

Jussi Naukkarinen, Myyjä, Vallila, Helsinki

Homma toimi kaikin puolin erinomaisesti, minut pidettiin ajantasalla tilanteesta ja asunnon myynti hoitui määrätietoisella asenteella. Kämppäni myytiin kuudessa päivässä, nyt kun kaupat on tehty ja uutta asuntoa katselen saan Paulilta kullanarvoisia arvioita kiinnostavista kohteista.

 
kiinteistönvälittäjä+kokemuksia.png

Lasse Takala, Myyjä, Pakkala, Vantaa

Pauli toimi välittäjänä sekä uuden kotimme ostossa että vanhan myynnissä. Asiointi hänen kanssaan oli luontevaa ja mukavaa. Pauli piti meidät kokoajan hyvin tilanteen tasalla ja kummatkin kaupat sujuivat nopeasti ja helposti. Paulilla on vahva ammattitaito ja voimme lämpimästi suositella häntä

 

Mika Vallasvuo, Myyjä, Koivukylä, Vantaa

Mahtavaa, muutamassa viikossa löytyi ostaja. Kiitos Pauli! :)

 
5 tähteä, kiinteistönvälittäjä kokemuksia.png

Miikka Leinonen, Myyjä, Latokaski, Espoo

Erittäin asiallisesti ja hyvin hoidettu asuntokauppa! Asunnon myynti sujui vielä ennakoitua aikataulua nopeammin kuin oli ajateltu!

 

Myyjä, Lindal, Kirkkonummi

Olimme tavanneet Paulin aikaisemmin eräässä asuntoesittelyssä ja otimme häneen yhteyttä, koska hän vaikutti aktiiviselta ja positiiviselta välittäjältä. Asuntomme meni kaupaksi heti ja yhteistyö Paulin kanssa sujui hyvin.

 

Sari Jumppanen, Myyjä, Simonkylä, Vantaa

Todella asiallisesti, nopeasti ja hyvin hoidetut asuntokaupat. Tästä välittäjästä pelkästään positiivista sanottavaa. Suosittelen lämpimästi muillekin.

 

Sanna Saari, Myyjä, Mikkola, Vantaa

Ammattitaitoinen ja luotettava! Suosittelen.

 

Daniel Belmouloud, Myyjä, Martinlaakso, Vantaa

Paras välittäjä, jonka olen kohdannut tähän mennessä. Osaava ammattilainen, joka piti meidät hyvin ajan tasalla. Asuntomme myytiin alle viikossa, ja Paulin avulla kaikki sujui mutkattomasti. Auttoi myös uuden asunnon etsimisessä.

 

Lea Höök, Myyjä, Vuosaari, Helsinki

Jos kaipaatte vauhtia asunnon myyntiin, niin tässä on mies paikallaan siihen hommaan. Energinen, aikaansaava, mukava ja välittäjien joukosta erottuva. Ihan huima ero muihin välittäjiin nähden! Todella Rockstara! Kiitos yhteistyöstä!

 

Paula Nikkanen, Myyjä, Tuomarila, Espoo

Miellyttävä, luotettava ja tehokas kuvaavat Paulin tyyliä hyvin. Suosittelen kaikille asunnon myyntiä harkitseville!

 

Markus Pettinen, Myyjä, Malminkartano, Helsinki

Todella palvelualtis asenne ja piti erinomaisesti yhteyttä asiakkaaseen. Kohteen markkinointi hoidettiin hienosti ja yllättäen eteen tulleet myyntiin liittyvät lisätyöt hoidettiin vaivoja säästelemättä. Uskon, että saimme parhaan mahdollisen myyjän kohteellemme.

 

Timo Laitinen, Myyjä, Martinlaakso, Vantaa

Asuntoni myynnin hoitaminen sujui Paulin toimesta erinomaisesti. Riittävät lähtöselvitykset, ammattitason valokuvat ja markkinointi tehty kuten kuuluukin. Sain jatkuvasti tietoa myynnin, esittelyiden yms. etenemisestä. Välittäjänä myyjän etuja huolehtiva. Asunnosta saatiin lisäksi pyyntihinta!

 
5 stars.png

Katri Viikki, Myyjä, Koivukylä, Vantaa

Pauli on ammattitaitoinen asunnonvälittäjä. Hän tiesi tarkalleen Vantaan Koivukylän yksiöni hintapyynnön ja asunto meni viikossa kaupaksi! Hänen kanssaan oli muutenkin mukava tehdä kauppaa. Suosittelen!

 
5 stars.png

Jussi-Pekka Partio, Myyjä, Kallio, Helsinki

Pauli todella kova ja ammattitaitoinen myyntimies, joka nauttii työstään. Ja kaiken lisäksi hemmetin mukava jätkä!

 
5 stars.png

Myyjä, Kallio, Helsinki

Kaikki sujui todella hyvin, välittäjä teki sovitut asiat sovitulla tavalla, jonka lisäksi hänen näkemyksensä kauppahinnasta osui juuri oikeaan. Ammattitaitoinen ja mallikelpoisesti asiansa hoitava välittäjä, jota voin todellakin suositella eteenpäin!

 

Antti Tuomenoksa, Myyjä, Laajalahti, Espoo

Erittäin loistavasti hoidettu asunnon välitysprosessi. Pauli oli todella ammattimainen ja sopivan rento! Piti jatkuvasti ajantasalla, missä mentiin. Ei mitään valittamista ja suosittelen kaikille! Kiitos!

 
kiinteistönvälittäjä+kokemuksia.png

Markku Riekkola, Myyjä, Heikkilä, Kirkkonummi

Täydet tähdet Paulille, nopeat kaupat syntyivät ja hinta oli siellä missä pitikin! Erittäin osaava, kaupannälkäinen ja aktiivinen kaveri, kaikki asiat hoituivat säntillisesti ja ajallaan. Palveluasenne sekä myyjän, että ostajan suuntaan huipputasolla. Vahva #suositus, olit sitten myymässä tai ostamassa!!

 
kiinteistönvälittäjä+kokemuksia.png

Ella-Nea Salovirta, Myyjä, Martinlaakso, Vantaa

Paulin kanssa oli huoletonta ja mukavaa asioida. Hän on erittäin ammattitaitoinen ja täysin oikealla alalla! Pauli sai meidän ensiasunnon myynnin tuntumaan vaivattomalta ja hoiti asiat moitteettomasti alusta loppuun. Suosittelemme lämpimästi Paulia kaikille, jotka haluavat myydä asuntonsa helposti ja mutkattomasti!

 
kiinteistönvälittäjä+kokemuksia.png

Hanna Rajala, Myyjä, Olari, Espoo

Voin lämpimästi suositella Paulia! Asuntomme myynti oli sujuvaa ja kommunikointi selkeää sekä nopeaa - olimme koko ajan ajantasalla siitä mitä tapahtuu.

 

Timo Koivumäki, Myyjä, Moisio, Lohja

Pauli osoittautui aktiiviseksi ja tehokkaaksi kiinteistövälittäjäksi! Ansaitsee mielestäni viisi tähteä!

 
kiinteistönvälittäjä+kokemuksia.png

Juho Kinnunen, Myyjä, Bro, Kirkkonummi

Pauli hoiti asunnonmyyntimme kiitettävästi kuukaudessa maaliin! Suosittelen lämpimästi tutuille ja tuntemattomillekin!

 

Sirpa Tanskanen, Myyjä, Leppävaara, Espoo

Kiitos, olen tyytyväinen mukavaan ja reippaaseen palveluun. Iloinen, ystävällinen, kohtelias asiakaspalvelija olet! Kiitos!

 

Juha Tuomi, Myyjä, Ullanlinna, Helsinki

Hyvin meni! Ammattimainen välittäjä ja hyvä asenne + energia. Suosittelen ehdottomasti muillekin!

 

Jamina Bergholm, Myyjä, Kivenlahti, Espoo

Kaikki sujui täsmällisellä tarkkuudella. Ajan tasalla pitäminen oli ihailtavan tehokasta. Aina saavutettavissa!

 

Satu Villman, Myyjä, Martinlaakso, Vantaa

Ystävällinen, asiallinen ja asiantunteva. Asunto meni kaupaksi nopeammin kuin osasimme odottaa.

 

Esa Huuskonen, Myyjä, Kilo, Espoo

Hyvä fiilis. Meni oikein mallikkaasti.

 

Heikki ja Marja-Liisa Mäkinen, Myyjät, Sörnäinen, Helsinki

Pauli Paunonen hoiti Sörnäisten asuntomme myynnin vuonna 2014. Asiat hoituivat kiitettävästi; hän hoiti tehokkaasti asunnon kuvaus järjestelyt sekä näytöt, pääasiassa yksityisnäytöt. Nämä johtivatkin toivottuun tulokseen. Kaikki oli hoidettu ammattitaidolla, olemme erittäin tyytyväisiä.

 

Myyjä, Neidonkallio, Kirkkonummi

Välittäjä hoiti kaikki asiat ensiluokkaisesti ja ammattitaidolla.

 

Nina Helmi, Myyjä, Havukoski, Vantaa

Hankalaksi myyntikohteeksi osoittautunut asunto meni kuin menikin, kun Pauli jaksoi pitkäjänteisesti pitää näyttöjä ja soitella milloin minkäkin asian puolesta. :) Lisäksi pysyin koko ajan itse tilanteiden tasalla. Rehellisesti suositeltava myyntitykki!

 

Anna Puolakka, myyjä, Tuomarila, Espoo

Asunnon myynti sujui tehokkaasti ja jopa nopeammin kuin odotin.

 

Kaisa Kotisalo, myyjä, Suutarila, Helsinki

Asiakaspalvelua parhaimmillaan! Ammattitaitoinen välittäjä, joka piti meidät ajan tasalla. Bonuksena meillä kaupat lyhyen myyntiajan jälkeen, eli ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Pauli on auttanut meitä myös uuden kodin etsinnässä kertomalla näkemyksensä meitä kiinnostavista kohteista. Suosittelen ehdottomasti!

 
kiinteistönvälittäjä+kokemuksia (1).png

Arja Kangassalo, Myyjä, Herttoniemi, Helsinki

Silloin täytyy antaa täydet pisteet, kun kaikki meni niinkuin sovittiin ja lopputulokseen olivat kaikki osapuolet tyytyväisiä! Joku sanoisi: ei huono!

 

myyjä, Neidonkallio, Kirkkonummi

Asiallinen ja hyvä myyntimies.

 
4 stars.png

Aku Luukka, myyjä, Soukka, Espoo

Pauli myi asuntoni niin nopeasti, että uuden löytämisessä oli tulla kiire. Pauli tuki aktiivisesti myös uuden kodin ostamista ja auttoi tarkistamaan muun muassa sopivan hinnan ja pikkupräntin.

 
4 stars.png

Satu Rauhala, myyjä, Kilo, Espoo

Ihan hyvin ja tehokkaasti hoidettu myynti.

 

myyjä, Karakallio, Espoo

Ensivaikutelma välittäjästä oli aktiivinen, reipas ja luotettava, näin myös myynnin aikana.

 

Marja-Liisa Kokko, myyjä, Kallio, Helsinki

Kaikkineen asuntoni myynti sujui kesästä ja parin vuoden päästä tulevasta putkiremontista huolimatta sujuvasti. Myyntitoiminta oli nuorekkaan energistä ja ammattitaitoista sekä rehellistä, eli sekä myyjää että ostajaa huomioonottavaa ja palvelevaa. Palvelusta jäi hyvin positiivinen kuva.

 

Roope Lahti, vuokranantaja, Länsi-Pasila ja Kallio, Helsinki

Kaikki sujui kuin unelma. Yhteydenpidosta lähtien kaikki toimii. Voin lämpimästi suositella!

 
5 stars.png

VUOKRANANTAJA, PUNAVUORI, HELSINKI

Välittäjä oli tuttu. Palvelu oli nopeaa, joustavaa ja tehokasta.

 

RIku Eteläkoski, ostaja, Punavuori, Helsinki

Paulin avulla löysimme uuden kodin, jota emme olisi itse löytäneet saatika onnistuneet hankkimaan. Taitava, luotettava ja ahkera ammattilainen.

 

Juho Koivumäki, ostaja, Neidonkallio, Kirkkonummi

Voisin kirjoittaa tähän pitkänkin tarinan, mutta se ei muuta faktoja mihinkään. Kaikki meni loistavasti, olemme olleet alusta lähtien hyvin tyytyväisiä, emmekä oikeastaan korjaisi mitään. Antaisin toki parannusehdotuksia, mutta loistavuudesta on vaikea parantaa.

 

Chandan Beer Singh, ostaja, Leppävaara, Espoo

The service was very good. The reply to queries was always prompt.

 

Olli Vihma, ostaja, Kilo, Espoo

Olen hyvin tyytyväinen. Kaikki sujui oikein mainiosti. Kysymyksiin sai vastaukset ja koko prosessi eteni sujuvasti.

5 stars.png

Mikko Tihinen, ostaja, Kilo, Espoo

Hyvä fiilis. Tieto liikkui ja hyvä palvelu. Energinen asenne.

 
5 tähteä, kiinteistönvälittäjä kokemuksia.png

Saila Innanen, Ostaja, Latokaski, Espoo

Sujuvaa toimintaa ammattimaisesti hoidettuna. Kaiken lisäksi Pauli on vielä todella mukava!

 

Kari Suokoski, ostaja, Soukka, Espoo

 

ostaja, Vuosaari, Helsinki

Nuori, työstään innostunut ja ammattitaitoinen välittäjä! Hoiti asiat lupaamallaan tavalla. Kiitos.

 

ostaja, Moisio, Lohja

Erittäin ystävällistä, asiantuntevaa ja nopeaa palvelua. 

 
5 stars.png

Essi Eteläkoski, ostaja, Punavuori, Helsinki

Varma ja luotettava ammattilainen - olemme enemmän kuin tyytyväisiä uuteen kotiimme.

 

Elis Aganimov, ostaja, Kivenlahti, Espoo

Hyvä ja sujuva palvelu.

 

 

Arvioinnit on kerätty kysymällä kiinteistönvälittäjästä kokemuksia, joita Asiakkaalle heräsi kodinmyynnin aikana. Asunnonvälittäjän kokemukset, Suositukset ja referenssit on julkaistu asiakkaiden luvalla.