JOS EN SAA MYYTYÄ ASUNTOASI, LENNÄTÄN SINUT THAIMAAHAN!

 
 
 

TERVE.

Nimeni on Pauli Paunonen. Minulla on Kummisetä-elokuvaa lainaten: tarjous josta et voi kieltäytyä.

En halua kuulostaa pätkääkään ylimieliseltä, mutta osaan työni. Minulla on tarkka tietämys, paljonko asunnostasi saa ja sen lisäksi osaan myydä sen. Siksi uskallan ehdottaa sinulle diiliä: jos en saa myytyä asuntoasi, lennätän sinut lomalle haluamaasi kohteeseen. Voit lähettää rannalta kuvan, jossa siemailet Pina Coladaa minun piikkiini. Ja lomakohde voi muuten olla Thaimaa, Dubai tai mitä tahansa siltä väliltä. 

KIINNOSTUITKO?

Ota minuun yhteyttä ja sovitaan tapaaminen, joka ei sitouta sinua mitenkään. Esittelen sinulle yksilöllisen markkinointisuunnitelman ja kerron, miten aion saada asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Tapaamista odotellessa voit tutustua jo myytyihin kohteisiin ja lukea muiden kokemuksia minun palveluksistani.

EIKÖHÄN RUVETA HOMMIIN?

 
 

KAMPANJAN EHDOT

Voimassa

31.01.2020 asti vain Red LKV:n Pauli Paunosen kanssa. 

Lisätietoja

Lahjakortti vaatii toimeksiantosopimuksen Red LKV:n Pauli Paunosen ja lahjakortin saajan välillä. Toimeksiantosopimus tulee tehdä 31.01.2020 mennessä. Lahjakorttitarjous koskee Pauli Paunosen aikavälillä 01.10.2019-31.01.2020 tekemiä uusia toimeksiantosopimuksia, joissa asiasta on erikseen sovittu. Toimeksiantaja ei ole oikeutettu lahjakorttiin peruuttamis-, sopimusrikkomus-, tai irtisanomistilanteissa. Lahjakortti toimitetaan toimeksiantajalle viimeistään 14 vuorokautta asunto- tai kiinteistökaupasta tai toimeksiantosopimuksen päättymisestä.

Rajoitukset

Yksi lahjakortti per kotitalous.

Lahjakortin tiedot

800 € arvoinen Aurinkomatkojen lahjakortti. Lahjakortilla voi maksaa Aurinkomatka-pakettia Aurinkomatkojen verkkosivuilla, palvelutoimistossa ja myyntipalvelussa. Tarkemmat tiedot Aurinkomatkojen nettisivuilta.

Tarkemmat tiedot

 Pauli Paunonen toimittaa lahjakortin tarkemmat sopimusehdot kohteen arviokäynnillä. Sopimusehdot ovat saatavissa myös pyydettäessä.